Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Internet blijft zich ontwikkelen en PageFactory houdt zich up to date en volgt alle nieuwtjes nauwlettend. De social media heeft een enorme groei doorgemaakt, de tools als  twitter , facebook, linkedin , hyves, google+  zijn niet meer weg te denken. App"s en Androids zijn aanvullend als informatieve internet bronnen speciaal ontworpen voor onze mobille telefoons of tablets als I-pad of Galaxy.

 

Lees meer...

 

PageFactory is een multi media bedrijf die zich vooral bezig houdt met het maken van websites, hosting en geven van advies. Veelvuldig gebruikt PF gebruik van de gratis software van Joomla voor het bouwen van websites.

Lees meer...

Een website is vaak het eerste contact dat u heeft met potentiële klanten. Een echt visitekaartje voor uw organisatie vaak zonder dat u het weet. Een goede website is in deze tijd daarom geen luxe maar een vereiste.

Lees meer...

Vanaf 3 euro per maand heeft u al een zeer uitgebreid hosting pakket. Naast webhosting registreren wij ook domeinnamen. Heeft u al een webhosting pakket elders? Wij kunnen uw verhuizing binnen enkele uren realiseren.

Lees meer...

"Jongeren zouden zich niet altijd realiseren wat het effect van hun activiteiten op internet kan zijn. Daarom pleiten de adviseurs in de raad nu voor invoering van het zogenoemde diploma Mediawijs.
.

Lees meer...