Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

FAQ:

Mijn website wil ik graag upgraden, ik heb geen onderhoudscontract. Helpt PageFactory met het upgraden ?

Jazeker helpt PageFactory u met het upgraden. Stuur een verzoek per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en PageFactory laat u weten hoelang bezig te zijn met de upgrade waarna de prijs wordt bepaald.

Mijn website wil ik graag veranderen qua layout (uitstraling) , moet de website dan in zijn geheel worden overgemaakt ?

Nee dat hoeft niet, PageFactory zoekt met u een andere template of maakt een template op maat waarna de layout wordt veranderd. De indeling van de modules worden aangepast aan de template.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer van mijn email account, wat moet ik dan doen ?

U kunt een nieuw wachtwoord instellen in de directadmin , een log in van de direct admin heeft u gekregen bij het aanvragen van de domeinnaam. PageFactory kunt u hiermee helpen, stuur dan een verzoek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ik ben mijn wachtwoord kwijt van de website log in, wat moet ik doen ?

In dat geval moet u een nieuw wachtwoord laten aanmaken door PageFactory, stuur een verzoek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Lokatie

Weverssingel 8
3811GJ Amersfoort

Contact

Mobiel:  06 - 14057123

Email: contactpagina

 

 

Openingsuren

Telefonisch bereikbaar 7 dgn in de week