Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

FAQ

E-mail instellen

Server voor inkomende e-mail: mail.uwdomein  vb. mail.voorbeeld.nlServer voor uitgaande e-mail: mail.uwdomein    vb. mail.voorbeeld.nlGebruikersnaam: uw volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@example.com).Wachtwoord: het bijbehorende e-mailwachtwoord.Wachtwoord onthouden: selecteer deze optie.Vink 'Voor deze servers is verificatie vereist' aan.Klik vervolgens op 'Instellingen'.Selecteer de optie 'De instellingen van de server voor inkomende e-mail gebruiken'.Klik op 'OK' om de instellingen op te slaan.Geavanceerde instellingenKlik rechts onderin op 'Meer instellingen...'.Open het tabblad 'Server voor uitgaande e-mail'.Vink 'Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist' aan.Selecteer 'Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail'.Open het tabblad 'Geavanceerd'. Controleer de volgende instellingen:Voor deze server is een beveiligde verbinding (SSL) nodig: vink deze optie aan.Poortnummer inkomende e-mail: 993 (of 995 bij POP3).Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: TLS.Poortnummer uitgaande e-mail: 587.Klik op 'OK' om de instellingen op te slaan.Klik vervolgens op 'Volgende'.Sluit de instellingen door op 'Voltooien' te klikken.

Details

E-mail instellen

Server voor inkomende e-mail: mail.uwdomein  vb. mail.voorbeeld.nl
Server voor uitgaande e-mail: mail.uwdomein    vb. mail.voorbeeld.nl

Gebruikersnaam: uw volledige e-mailadres (bijvoorbeeld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Wachtwoord: het bijbehorende e-mailwachtwoord.
Wachtwoord onthouden: selecteer deze optie.

Vink 'Voor deze servers is verificatie vereist' aan.
Klik vervolgens op 'Instellingen'.
Selecteer de optie 'De instellingen van de server voor inkomende e-mail gebruiken'.
Klik op 'OK' om de instellingen op te slaan.
Geavanceerde instellingen
Klik rechts onderin op 'Meer instellingen...'.
Open het tabblad 'Server voor uitgaande e-mail'.
Vink 'Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist' aan.
Selecteer 'Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail'.
Open het tabblad 'Geavanceerd'. Controleer de volgende instellingen:
Voor deze server is een beveiligde verbinding (SSL) nodig: vink deze optie aan.
Poortnummer inkomende e-mail: 993 (of 995 bij POP3).
Gebruik het volgende type versleutelde verbinding: TLS.
Poortnummer uitgaande e-mail: 587.
Klik op 'OK' om de instellingen op te slaan.
Klik vervolgens op 'Volgende'.
Sluit de instellingen door op 'Voltooien' te klikken.

Lokatie

Weverssingel 8
3811GJ Amersfoort

Contact

Mobiel:  06 - 14057123

Email: info@pagefactory.nl

Openingsuren

Telefonisch bereikbaar 7 dgn in de week