Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

intake
In 2003 besloot Rob Oostveen te starten met PageFactory, vanuit een huiskamer kantoor werden er websites gemaakt vooral bestemd voor de MKB in de regio. In de loop der jaren heeft PageFactory een behoorlijk klantenbestand opgebouwd, is vanuit de huiskamer verhuisd naar een kantoorruimte gevestigd op de Weverssingel 8, 3811 GJ Amersfoort

Voor voorbeelden kunt u een kijkje nemen op onze portfolio pagina , hier staan een aantal websites die PageFactory heeft gemaakt in de loop der jaren.  

Zoals op de homepage al wordt vermeld, PageFactory heeft gekozen voor Joomla, een  CMS ( control management systeem) open source produkt, dit houdt echter niet in dat er geen andere websites door PageFactory worden gemaakt .

 

 

Wie werken er mee aan de projecten ?

 

intake
Webdesigner sinds 1998, heeft zijn opleiding genoten bij Appoint, heden Competence Factory, voor HTML, Dreamweaver, Flash, Fireworks, Photoshop, PhP, beeldscherm design en bij Eduvision opleidingen aldaar cursus Joomla CMS gevolgd. 

Rob is eigenaar van PageFactory, is gedreven in zijn werk en heeft persoonlijke benadering en begeleiding van zijn klanten hoog in het vaandel staan.
Buiten het webdesign is Rob ook een kunstenaar (tekenen en schilderen) met eenzelfde gedrevenheid.

 

intake
Hans van Wilsum heeft zijn eigen webdesign kantoor in Baarn. Hans heeft ruim 20 jaar ervaring in de I.C.T.  Wilsum-Multimedia houdt zich net als PageFactory bezig met websites, advies en ondersteuning. In de PageFactory projecten wordt de hulp van Hans dikwijls gevraagd voor het handmatig programmeren in de VirtueMart files (lees webshop).

Een ander specialisme van van Wilsum is het werken met financiële software. Vanaf 2005 werkt Hans met regelmaat samen met PageFactory.