Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Intake gesprek

intake
Men wil een website, een verlengstuk van hun visitekaartje op het world wide web, dan bent u bij PageFactory aan het juiste adres. Alvorens wij kunnen starten met het opbouwen van de web pagina's zullen er natuurlijk eerst een aantal zaken met de klant moeten worden doorgenomen.

Tijdens een intake gesprek zal duidelijk worden welke doelen de klant nastreeft, met welk budget we te maken hebben om een website te realiseren.Na deze kennismaking worden de afspraken gemaakt die uiteindelijk zullen resulteren in weer een mooie dynamische website .

We gaan niet over één nacht ijs, eerst worden de wensen van de klant genoteerd De volgende punten zullen zeker ter sprake komen;

 

 

 

  • Flash animatie of een CMS website (ivm de komst van de i-pad / i-phone wordt flash afgeraden )
  • Welke interactiviteit moet er plaatsvinden op de website
  • Is de website puur informatief of wil men iets verkopen middels de site (internet).
  • Moet er een nieuwe domeinnaam worden geregistreerd of moet juist een bestaande naam worden verhuisd naar onze eigen server.
  • Google campagne voeren of alleen dmv meta tags worden gevonden door de zoekmachines.
  • Is er reeds een huisstyle of moet er juist een nieuwe style worden gemaakt.
  • Is er ook drukwerk noodzakelijk, visitekaartjes, briefpapier, folders kunnen in dezelfde style worden door getrokken.
  • Welk budget is er te besteden voor het Multi Media gebeuren.

Na de intake wordt er een offerte uitgebracht, waarin ook de opbouw uitvoerig ten sprake komt, over het algemeen kunnen we binnen drie weken aanvangen met het opbouwen van de site, dit gebeurd overigens on-line en laten de klanten meekijken. Wanneer er sprake is van een CMS site dan volgt erna oplevering van de website een persoonelijke uitleg omtrent het gebruik van het control panel.