Door verder te klikken op onze website, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag. Klik op de knop meer informatie voor onze privacy statement.

Maken van websites

Een website is vaak het eerste contact dat u heeft met potentiële klanten. Een echt visitekaartje voor uw organisatie vaak zonder dat u het weet. Een goede website is in deze tijd daarom geen luxe maar een vereiste.

 PageFactory wilt u helpen bij het bereiken van uw doelgroep en het behalen van uw doelstellingen via uw maatwerk website.

De eerste stap naar een website is een goede inventarisatie van uw eisen en wensen. Wie is uw doelgroep? Wat is uw doelstelling? Welk gevoel moet d website opwekken? Welke functionaliteiten moet de website hebben? Past de website binnen de huisstijl? Allemaal vragen waar wij met u op zullen ingaan tijdens onze analyse.

 

Zo kunnen wij u goed adviseren over de vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, functionaliteiten en stijl van uw website.

De eerste stap naar een website is een goede inventarisatie van uw eisen en wensen. Wie is uw doelgroep? Wat is uw doelstelling? Welk gevoel moet de website opwekken? Welke functionaliteiten moet de website hebben? Past de website binnen de huisstijl? Allemaal vragen waar wij met u op zullen ingaan tijdens onze analyse. Zo kunnen wij u goed adviseren over de vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, functionaliteiten en stijl van uw website.

Op basis van de opgestelde eisen en wensen gaat PageFactory één of meerdere concepten ontwerpen. Hierin worden allerlei aspecten belicht, die zijn besproken in de eerste fase. U bepaalt met welk concept de ontwikkeling wordt voortgezet. Daarbij kunnen bepaalde elementen van verschillende concepten uitgewisseld worden. Het gaat hierbij niet enkel om vormgeving, maar ook de functionaliteit en werking. Het gekozen concept werken we uit tot het uiteindelijke design.

Wij hebben jarenlange ervaring in vormgeving en het gebruik van content management systemen. Functionaliteiten kunnen specifiek voor uw website worden ontwikkeld wanneer dat nodig is door onze PHP-specialist. Tijdens de ontwikkeling van uw website zorgen we doorlopend voor het uitvoeren van testen. Zo kunnen we kwaliteit garanderen van uw website.

Als u een onderhoudscontract bij ons afsluit, zorgen wij dat het content management systeem up-to-date blijft en kunt met uw vragen hierover bij ons terecht. Ten slotte kunnen we u instructies geven voor het gebruik van het gekozen content management systeem. Zo kunt u zelf uw website actueel houden.

Vaak gebruiken wij Joomla open source software voor het CMS. Deze software is gratis en zijn wij zo in staat een website te ontwikkelen tegen een zeer scherpe prijs.
Website, uw visitekaartje op het internet.